Van Luk Wolf

Novosti

Puno je vremena i truda uloženo u stjecanje znanja, i iskustva kako bismo mogli s punom sigurnosti stajati iza onog što radimo i osigurati našim klijentima osjećaj kojem teže prilikom odabira naših pasa. Uzgajivačnica pasa Van Luk Wolf

“Je li ovo vuk ili pas?,” prvo je pitanje koje dobivam čim sam objavila sliku Mufase. Tako se zove ovaj predivni vučji pas koji vrijeme provodi uz svoju obitelj u Šiljakovini. Posjetila sam Damira, vlasnika Uzgajivačnice Van Luk Wolf koja se bavi uzgojem nevjerojatne pasmine – čehoslovačkim vučjim psom. Ova pasmina nastala je sredinom 20. stoljeća u Čehoslovačkoj za potrebe vojske i to doslovnim križanjem karpatskog vuka i njemačkog ovčara čemu najviše svjedoči njegov izgled, ali i narav.

Kronike Velike Gorice
Autor:  Katarina Drvodelić,  2. siječnja 2024.
Opširnije

World Dog show Zagreb Croatia 2024 godine.

Sudac: Gabrijela Ridarcikova
MUFASA je danas dokazao i pokazao da je zapažen i ocijenjen sa odličnim i time zauzeo 4.mjesto u svijetu ….

Danas 21.4.2024 s ponosom nas MUFASA je na izložbi CAC Dugo Selo osvojio BOB te kao i uvijek oduševio sudca svojom ljepotom ,gracioznošću ,hodom ,stavom….

U Zaprešiću se dana 16. ožujka 2024. godine održala CAC nacionalna izložba pasa Kinološke udruge Zaprešić. Na terenima kod šoping-centra Westgate prošlo je gotovo 400 pasa svih pasmina. 

Sudac: Ljutic Marko
Kennel :Vanlukwolf
Naša Al SARABI Van Luk Wolf danas je dobila Baby BOB i vrlo perspektivna

Danas 02.03.2024. na izložbi pasa CAC Bjelovar , Mufasa je ocijenjen sa odličan, te Prvak razreda mladih, najljepši mladi pas pasmine i prvak pasmine BOB.

Od 25-27 studenog 2023. godine izlagači sa psima dolaze iz 31 zemlje svijeta, a kinološki sud (koji broji 44 člana) odlučuje o njihovoj ljepoti i što tipičnijem predstavniku svake pasmine.

MUFASA je danas opet potvrdio kako je vrlo perspektivan

Hrvatski kinološki savez (HKS) od petka do nedjelje organizira izložbu pasa Zagreb Winter Classic, koja se održava u petom paviljonu Zagrebačkom velesajma.

Čistokrvni psi sa rodovnicom, čipirani, uredno cijepljeni.
Ženka (Riara) Grand šampion R BiH, mlada šampionka RH, šampionka RH i Grand šampionka RH kao i Internacionalna šampionka. Mužjak (Frey), šampion Republike Češke.

Dana 03.11.2023. godine naša Riara donijela sedam prekrasnih vučića u dom!!

Karlovac je ovog vikenda na Vunskom polju domaćin dvostruke međunarodne izložbe pasa CACIB Karlovac – „4 Rivers Winner 2023“ u organizaciji Kinološkog športskog kluba Karlovac 01-02.10.2022. godine 

Još jedna uspješno završena izložba s našom Riarom, osvojen 2×CACIB Karlovac. Hvala sucima Nives Medunjanin Božičević(HR) i Tina Taulos(FINLAND) što su prepoznali ljepotu i kvalitetu naše Riare.

Danas 30.9.2023. godine na svojoj drugoj izložbi CACIB Karlovac naš Mufasa je među bebama ocjenjen sa vrlo perspektivan.

CACIB Karlovac, danas je naša Riara osvojila CAC uz mnogo lijepih pohvala sutkinje Erika Bakker.

Nacionalna izložba pasa u Velikoj Kladuši (BiH) dana 24.09.2023. godine.

Danas 24.09.2023. naša Riara je u Velikoj Kladuši (BiH), osvojila CACIB, BOB, te ponovno dobila sve najbolje komplimente od sudca g. Damir Šerak.

CAC LOVRAN, Nacionalna izložba pasa, KINOLOŠKO DRUŠTVO OPATIJA 23.09.2023. godine

 Sudac :Marko Ljutić

Danas na CAC- Lovran naša Riara ponovno je ponovila i potvrdila svoju ljepotu, gracioznost, te kako je g. sudac Marko Ljutić pohvalio u svakom pogledu te joj je dodijeljen BOB.

Te naš Mufasa na svojoj prvoj izložbi dobio je od istog sudca prekrasne opisne cijena, tako da našu bebu od samo 4 mjeseca moramo pohvaliti te naglasiti da je ušao u uzi krug najljepših beba

CAC Velika Gorica Trophy 03.09.2023. godine Zahvaljujući Kinološkom klubu Velika Gorica

Više od 500 najljepših predstavnika raznih pasmina pasa prošetalo je ispred sudaca koji su ih ocjenjivali. A da bi pas mogao izići pred oštro sudačko oko trebalo je pripremiti i  odobrovoljiti četveronožnog ljubimca, da pokaže koliko je lijep i nekako dočekati svoj red za pokazivanje.

Naša Riara danas je osvojila u Velikoj Gorici CAC, BOB a iskusni sudac Gosp Žilnik pohvalio je od dlake pa do hoda. Svojim gracioznim hodom, lijepim držanjem i bistrim pogledom osvojila je i publiku.

Uzgajivačnica Čehoslovačkog vučjeg psa

Van Luk Wolf

Grad Velika Gorica, Šiljakovina 10413, ulica Ivana Šabana 92